Haarlem, 1 augustus 2016EvoSwitch, één van de meest energie-efficiënte datacenters in Europa, heeft zijn partnership met HaarlemValley en Present Your Startup uitgebreid, door startups gratis ondersteuning en werkruimte aan te bieden. De Tech Hub ( meer info op Haarlem.tech), zoals de werkruimte heet, is gevestigd in het Haarlemse datacenter van EvoSwitch en is bedoeld innovatie en samenwerking bij startups te stimuleren.

4BIS Innovations maakt in samenwerking met EvoSwitch en HaarlemValley het begin van deze tech community mogelijk. Founder van 4BIS Innovations, Max Kapsthyk is manager van deze Tech Hub, zijn bedrijf ontwikkelt technologische oplossingen voor de zakelijke markt en is tevens technisch partner van HaarlemValley. 4BIS Innovations biedt onder andere oplossingen in data uitwisseling, integratie van IT-systemen, automatisering en doorontwikkeling van businessoplossingen aan. Tevens verleent het de startups advies op het gebied van IT.

(read more at emerce.nl)


Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Share This